Hogyan keressek az oldalon?

Az oldalunkon való keresési lehetőségek viszonylag tágak. Kereshet megadott kategóriákon belül, de a látogató által megadott kulcsszó szerint is érdemes áttekinteni a kiadott találatokat. Mindegyik módozaton belül lehetőség van település nevének megadására, így lokálisan adja ki oldalunk a potenciális találatokat. Külön lehetőség van bizonyos sugarú kereső beállítására, amivel kiküszöbölhető az a probléma, hogy az adott településre nulla találatot adjon a böngésző. Célszerű a főoldalon található központi keresőt használni, ahol mind tevékenység, helység és kategória is megadható.

Hogy vehetem fel a kapcsolatot az oldalon megjelenő vállalkozással?

Az oldalunkon megjelenő bármelyik elérhetőségen felvehető a kapcsolat a hirdetővel. Mobilos böngészés esetén a legegyszerűbb a kapcsolatfelvétel, hisz egy érintéssel tárcsázható az oldalon megadott bármelyik telefonszám.

Miért jó megjelenni a www.szakmaicegtudakozo.hu oldalon?

A hirdetőknek számtalan lehetősége van, hogy hirdetése valóban olyan legyen, ami nem csak kiadást jelent ügyfelünk részére, hanem vállalkozásában is sikert hoz. Lehetőségük van több kép megjelentetésére, külön borítókép feltöltésre, illetve korlátlan kulcsszó megadására. Igény esetén banner hirdetést tudunk biztosítani a fő oldalon vagy megadott kategórián belül. Helyet kaphat a hirdetésben bármilyen hosszúságú cégbemutató, illetve bármilyen információ, amit a hirdető szeretne megjeleníttetni. Emellett természetesen az összes elérhetőségük elhelyezhető a hirdetésben. Vállalkozását mobilkészülékről könnyen és egyszerűen elérhetik, mivel egy kattintás elegendő az azonnali tárcsázáshoz.

Milyen más előnyei vannak az oldalukon megjelent hirdetéseknek?

Weboldalunk mobiltelefonra és táblagépekre egyaránt optimalizált, így mind a keresőknek és hirdetőknek egyszerű oldalunk elérése. Dinamikus, könnyen áttekinthető mobil változat segítségével szintén percek alatt megtalálható a keresett szolgáltatás, ezáltal akár azonnal felvehető a kapcsolat a hirdetővel. Emellett oldalunk folyamatos google optimalizálás alatt áll, ezáltal is segítjük hirdetésének megjelenítését nem csak az saját weblapunkon, de a google keresőben is.

A google optimalizálás miért jó a hirdető számára?

Amennyiben megadja weblapja elérhetőségét, úgy oldalunk automatikusan linkeli az oldalt.

A google folyamatosan figyeli saját weblapjának teljesítményét, mint kattintásban, mint pedig az arra hivatkozó weboldalakat.
Ezzel a lehetőséggel, mint hirdető egyszerre dupla előnyhöz jut, hiszen értékes hivatkozást kap a Szakmai Cégtudakozótól, ezáltal növekszik a weboldalára mutató értékes linkek száma, valamint extra kattintásokra is szert tehet, hiszen a weboldalunkon böngésző keresők átkattintanak oldalára. A több különböző forrásból származó kattintás pedig növeli weboldalának google helyezését. Ha valaki google keresőben keres az Ön által megadott kulcsszavakra, úgy a Szakmai Cégtudakozó oldala is megjelenik a nálunk megjelenő hirdetésével, valamint annak összes részletével. Ez azt jelenti, hogy vállalkozásának weboldalán túl látható a Szakmai Cégtudakozó hirdetése is, mellyel a böngésző ugyanúgy eljut honlapjára.

Hogyan szerepelhetek a Szakmai Cégtudakozó weboldalán?

Weboldalunkon való megjelenés előfizetéshez kötött. Ha szeretné, hogy vállalkozásának modern, dizájnos és jól optimalizált hirdetése legyen az interneten, akkor keressen fel minket a ’Kapcsolat’ oldalon megadott elérhetőségek bármelyikén. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére további kérdései kapcsán.