Egy jól működő vállalkozás legjobb befektetése a jó hirdetés. Napjainkban erre a legalkalmasabb felület a világháló. Éppen ezért a legjobb választás a www.szakmaicegtudakozo.hu oldala, mivel weblapunk folyamatos google optimalizálás alatt áll, ezáltal is segítjük hirdetésének megjelenítését nem csak az saját weblapunkon, de a google keresőben is.

Természetesen felmerül a kérdés, hogy ez a google optimalizálás miért is jó a hirdető számára. Pár pontban szeretnénk ismertetni ennek előnyeit:
–    Amennyiben megadja weblapja elérhetőségét, úgy oldalunk automatikusan linkeli weblapját. A google folyamatosan figyeli saját weblapjának teljesítményét mint kattintásban, mint pedig az arra hivatkozó weboldalakat.
Ezzel a lehetőséggel, mint hirdető egyszerre dupla előnyhöz jut, hiszen értékes hivatkozást kap a Szakmai Cégtudakozótól, ezáltal növekszik a weboldalára mutató értékes linkek száma, valamint extra kattintásokra is szert tehet, hiszen a weboldalunkon böngésző keresők rákattintanak oldalára.  A több különböző forrásból származó kattintás pedig növeli weboldalának google helyezését.
–    Amennyiben valaki google keresőben keres a hirdető által megadott kulcsszavakra, úgy a Szakmai Cégtudakozó oldala is megjelenik a nálunk megjelenő hirdetésével, valamint annak összes részletével. Ez azt jelenti, hogy vállalkozásának weboldalán túl látható a Szakmai Cégtudakozó hirdetése is, mellyel a böngésző ugyanúgy eljut honlapjára, illetve akár gyorsan kapcsolatba is léphet a hirdetővel a megadott elérhetőségek alapján. Fontos kiemelni,hogy a legoptimálisabb megjelenés érdekében kiemelt gondossággal válogassa meg kulcsszavait, hiszen ezáltal tudjuk biztosítani a jó megjelenést.
Mindezek által a Szakmai Cégtudakozó Kft. legfőbb célja, hogy a keresést megkönnyítse felhasználói számára, partnereink pedig még nagyobb ügyfélkörre tegyenek szert.
Éppen ezért olyan keresési rendszert biztosítunk a látogatóknak, amivel a lehető legpontosabban és minimális idő ráfordítással megtalálják a számukra megfelelő szakembert vagy szolgáltatást. Ha első alkalommal használja oldalunkat, ajánlott a főoldali keresőt használni, ahol nem csak tevékenység, de település név is megadható. Az oldalunkon működő térkép segítségével azonnal látja az önhöz legközelebb eső találatot, ahol kilométer sugarú keresés is lehetséges. Így tényleg a leghatékonyabban tud keresni saját igényeinek megfelelően.
Partnereinknek számos módja van, hogy hirdetésüket szebbé, sikeresebbé tegyék. Lehetőségük van több kép megjelentetésére, külön borítókép feltöltésre, illetve korlátlan kulcsszó megadására.  Igény esetén banner hirdetést tudunk biztosítani a fő oldalon vagy megadott kategórián belül. Helyet kaphat a hirdetésben bármilyen hosszúságú cégbemutató, illetve bármilyen információ, amit a hirdető szeretne megjeleníttetni. Emellett természetesen az összes elérhetőségük megjelenik a hirdetésben. Vállalkozását mobilkészülékről könnyen és egyszerűen elérhetik, mivel egy kattintás elegendő az azonnali tárcsázáshoz.
Weboldalunk mobiltelefonra és táblagépekre egyaránt optimalizált, így mind a keresőknek és hirdetőknek egyszerű oldalunk elérése. Dinamikus, könnyen áttekinthető mobil változat segítségével szintén percek alatt megtalálható a keresett szolgáltatás, ezáltal akár azonnal felvehető a kapcsolat a hirdetővel.
Ha szeretné, hogy vállalkozásának modern, dizájnos és jól optimalizált hirdetése legyen az interneten, akkor keressen fel bennünket a ’Kapcsolat’ oldalon megadott elérhetőségek bármelyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.